Back to Black

Keep up the good work guys!

bloggf

Jeg har før skrevet om hvor sørgeligt jeg synes at det er at folk på de sociale medier har et behov for at være så evigt negative, og stride mod hinanden – men de seneste par uger har min startside været påvirket af andet end dét, nemlig folk som gør en god forskel. Bl.a. ham Bilka-fyren som er så glad og positiv, at han giver selv den sureste kunde et smil på læben, og Hans Pilgaard som bare overhovedet ikke vil finde sig i at nogle tøser opfører sig uacceptabelt overfor en hjemløs. Selv dét er der nogen der skal ødelægge: ”Hvor er det sørgeligt at der bliver gjort så stort et nummer ud af at folk gør noget godt! Det burde være normalt” – ja, sådan kan man også vælge at se det, hvis man ikke bare kan nøjes med at glæde sig over at NOGEN da bare gør noget godt. Selvfølgelig ville det være mere optimalt hvis det var så normalt i Danmark at gøre folk glade, eller forsvare hjælpeløse individer, at det ikke behøvede at blive gjort til noget kæmpe stort – men sådan er det jo åbenbart bare ikke. At der bliver gjort et stort nummer ud af det, er da i virkeligheden kun positivt, i vores situation, da det kan være at folk bliver inspirerede til at gøre det samme. Eller bare noget andet godt for den sags skyld.

Jeg ser også flere og flere opslag med folk som vil hjælpe udsatte familier, enten med mad, tøj eller sågar ferieophold! Hvor er det bare fantastisk, når man lige at tænke, men næh nej!: ”De gør det kun for at få opmærksomhed, og de ville aldrig gøre det hvis andre på Facebook ikke kunne se at de gjorde det. Hvorfor skal folk reklamere med det på facebook når de gør noget godt?” … WHAT! Hvordan kan folk have den evne, at vende selv det mest positive til negativt? De sociale medier bliver brugt til flere og flere ting, og det er bare sådan det er. For det første så kan du hurtigt nå ud til flere mennesker, så der måske er større chance for at finde nogle du kan hjælpe. For det andet så vil jeg da personligt meget hellere, på min startside, glo på folk som nærmest gør det til en ”trend” at hjælpe hinanden, i stedet for folk der bare sidder og leder efter ting de kan tilsvine og kritisere! Hvis folk virkelig kan få ondt i nummi over dét, så sluk dog computeren, og gå selv ud og gør noget godt, uden at nævne det på din væg. Men lad da andre gøre det på deres måde! :0)

Om det så er positivt at så meget af de fleste folks liv, er baseret og foregår på facebook og andre sociale medier, er så en anden snak – men nu er det bare sådan, at det nu engang ér, så lad os dog få det bedste ud af det!

Jeg synes altså at det er mega fedt at, at det med at være gode ved hinanden, og gøre gode ting, er noget der spreder sig sådan – og jeg er sikker på, at det inspirere andre til at også at gøre noget godt. Keep up the good work guys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to Black