Where is the love?

Where is the love?

kkjIdag er det helt naturligt for folk inde på Facebook, og andre sociale medier at svine hinanden til offentligt, og det er en ting jeg aldrig kommer til at forstå! Selv har jeg, igennem facebook, måtte finde mig i meget fra især andre piger som slet ikke ser noget forkert i at komme med nedladende og hadefulde kommentarer til billeder osv.

Skiller du dig ud på den ene eller den anden måde, på et billede eller i en status, er det helt naturligt for folk at sidde bag deres skærm og blive så forargede at de ikke føler grund til at holde deres tarvelige ord tilbage, og jeg kommer seriøst ALDRIG til at forstå at man kan have et behov for sådan noget?

Okay, indrømmet.. Jeg er måske grænseoverskridende for nogle, med et strandbillede, liggende på maven i en bikini-underdel, eller et billede af min mave for stolt at vise at jeg har tabt mig – og jeg ved udemærket godt at når man poster sådan nogle ting “offentligt” for såkaldte “venner” på sociale medier, så risikere man at folk har en negativ holdning til det, som de af en eller anden underlig grund slet ikke kan holde for sig selv, det ved jeg godt! Jeg ved godt at folk har “ret til at ytre deres mening”, og det er super godt at vi har ret til sådan nogle ting, men det får mig bestemt ikke til at holde op med at “poste” lige præcis de ting som passer mig, på min egen profil, og jeg har intet behov for at svine folk tilbage, fordi at selvom at man har ret til noget, ser jeg ikke hvorfor at man har behov for det?

Jeg ser tit ting på f.eks. Facebook som jeg synes er noget mærkeligt noget, og jeg kan selv nogle gange støde på ting som jeg selv bliver næsten forarget over – men jeg har et trick jeg så bruger! Jeg “schroller” videre og glemmer så alt om det igen. Hvis det er en person på min venneliste som poster ting gentagende gange, jeg ikke bryder mig om, så “unfollower” jeg blot personen, og wupti! Så kan jeg fokusere på alt det positive og gode igen :0)

Forstår bare ikke hvor at det der med at “passe på man ikke sårer andre” blev af? Forstår ikke hvorfor at det pludseligt er blevet okay at svine andre til, og træde på andre, blot fordi at man har “ret” til det?

Come on guys’ where is the love?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where is the love?