Sommer kom til mig!

Eid-fest og leverpostej

10318851_10152380970929313_1320575210_n

Og nu til et indlæg som ikke er for de snæversynede – med mindre at du er forberedt på at falde af stolen altså…

Der var skandalen om en god gammel tradition med et stort juletræ der skulle skæres væk pga. et smalt muslimsk flertal som mente at det var overflødigt med et juletræ. Børnehaven som fjernede alt med svinekød, for kun i stedet at servere halalslagtet oksekød. De skoler der fjernede juletraditionerne for at tage hensyn til de elever, som har en anden tro en kristendommen.

Ærligt, så synes jeg faktisk at det er ”racistisk” at der er en gruppe muslimer som kræver at der decideret bliver fjernet traditioner i Danmark. Jeg synes at det er endnu mere forfærdeligt, at de ting rent faktisk bliver fjernet. Det er faktisk virkelig ærgerligt synes jeg.

Samtidig synes jeg ikke at vi decideret skal tvinge nogle muslimer til at deltage i noget som de ikke tror på. Ingen skal have tvunget en nissehue over hovedet, eller tvangsfodres med leverpostej i børnehaven. Der burde være en gylden mellemvej, hvor vi holder fast i traditioner, men samtidig giver plads til nogle nye. Hvor du selv har valget mellem en pølse af svinekød, eller halalslaget-kalkunkød.

Jeg synes personligt at andre kulturer er rigtig spænende, og jeg dør bestemt ikke af at der står en moské på Nørrebro, heller ikke af at nogle muslimske kvinder får 1, ud af ugens 7 dage alene i en svømmehal, eller at der bliver holdt en kæmpe Eid-fest på Rådhuspladsen – så længe at der stadig, samtidig, bliver hold fast i gamle traditioner.

Noget der så til gengæld kan pisse mig ENDNU mere af end at Lille Lise ikke får sine svinekødsfrikadeller nede i børnehaven, er at nogle folk fejlagtigt tror at det er ALLE muslimer som mener at vi skal fjerne de her ting. Folk som kommer med kommentarer som ”de vil alle sammen bare ødelægge det hele”, eller ”de er her alle bare for at nasse og lave ballade”, osv., hænger mig langt ud af halsen! Der er altså tale om en mindre gruppe af muslimer, som desværre bare er gode til at råbe rigtig højt, når det gælder de her ting. Man må aldrig glemme alle dem som faktisk prøver at integrere sig, og ikke har noget problem med danske traditioner. Dem som gør alt hvad de kan (af hvad deres tro tillader dem) for at passe ind. De som laver ballade og alt det, er altså stadig et mindretal, og lad dem nu ikke få opmærksomheden over alle de som ikke gør!

Det var så det jeg havde til jer i dag… Håber dog at alle får en dejlig weekend, trods mit lille opstød her! :0)

 

OBS: Jeg ejer ingen af de billeder som er brugt i indlægget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer kom til mig!