Vejen til ÆGTE lange negle!

Hej igen!

bloggg

Efter en masse positiv feedback for især mit sidste indlæg vil jeg self. lige starte med at sige tusinde tak! – det er virkelig vildt at der er folk der faktisk sidder og følger med, og endda skriver til mig privat og roser mine indlæg. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet da jeg startede denne blog, men i hvert fald ikke en så positiv respons! :0)

Samtidig vil jeg så også beklage at der er gået så lang tid siden sidste indlæg, men jeg har simpelthen haft så travlt! Jeg har været mega optaget af mine eksamener, og når jeg ikke har siddet fanget inde døre (begravet i computer, bøger og noter), har jeg også husket at nyde vejret med lidt grill, café besøg og så også lige en lille festivals tur i Tyskland.

Mine eksamener bestod jeg med 7 og 10 taller, og et enkelt 4 tal, så jeg er fuldt ud tilfreds! Det har været en hård kamp, men det er nu altså en lækker fornemmelse når man står tilbage med følelsen af at man virkelig har gjort alt hvad man kunne, og at alt éns hårde arbejde også har båret frugt :0)

Nu vil jeg nyde min ferie, selvom at vejret self. var bedst da jeg ikke havde meget tid til at nyde det.. Samtidig med at jeg venter på svar fra Metropol (Socialrådgiver-uddannelsen), om jeg kommer ind her til septemper, til januar eller septemper 2015. Ligemeget hvad er jeg klar til at give den en skalle, om jeg så skal direkte videre i mit uddannelsesforløb, eller om jeg skal ud og arbejde lidt først..

I hører snart fra mig igen! Peace out :0)

 

Billeder: Øverst venstre; mig på den seneste festival i Tyskland (Psychedelic Circus). Øverst højre; lækker grill-mad som min kæreste og jeg hyggede os med på Bryggen. Nederst venstre; en skøn ice-latte med vanilije sirup fra Café Victoria. Nederst højre; mig efter min sidste eksamen, med min flotte hue på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til ÆGTE lange negle!