My McMuffin

Long hair don’t care!

rapunzel

Langt hår er populært hos rigtig mange piger, og jeg må indrømme at jeg med mit nye clip-in hairextensions fra www.rapunzelofsweden.dk også føler mig ekstra feminin og lækker!

Personligt er jeg størst fan af clip-in hair, som skader mindre end andre former for extensions, som er i “permanent”. Jeg elsker at kunne gøre noget ekstra ud af mig selv når jeg f.eks. skal til en fest., og der er mit nye hår altså bare prikken over i’et!

Håret jeg har i på billedet hedder “Clip-on set Original Glat #P8/24 Strawberry Brown Mix”, og det er 40 cm. langt, og vejer 110g. Jeg kan virkelig kun anbefale at købe jeres hår hos dem, da det er super blødt, lækkert og i topkvalitet! Det ser naturligt ud, og kan self. glattes, krølles og styles præcis som man ønsker! Bestilte håret onsdag, og fredag morgen lå det i min postkasse :0) Virkelig alle pengene værd!

Som om det ikk skulle være nok, havde de også pakket en lille ekstra “hemmelig-gave” med i min pakke, som jeg self. ikke vil afsløre hvad var :0) Virkelig god service!

Link til hjemmesiden: http://www.rapunzelofsweden.dk

Link til håret på billedet: http://www.rapunzelofsweden.dk/aegte-hair-extensions/clip-on-set/clip-on-set-original-glat-p824-strawberry-brown-mix-40-cm-(110g)

(Kopier linket, og indsæt i søgefelt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My McMuffin