Fødselsdags outfit!

Vejen til ÆGTE lange negle!

negle

Kunstige lange negle er et must hos mange piger, og de kan også være rigtig flotte hvis de bliver lavet ordentligt. Selv er jeg dog rigtig glad og tilfreds med mine egne negle (som i kan se på billederne), men det har også taget sin tid at få dem så lange og pæne.

Jeg bliver tit spurgt hvad det er jeg gør for at få dem så lange, så her er mine råd til lange ægte negle:

  1. Kunstige negle er som sagt flotte, men hvis du vil have at dine egne negle skal have en chance for en dag at blive sunde, så drop det. Nu længere tid du venter, nu værre vil dine egne negle altså blive.
  2. Fil dem ofte, både spidsen af neglen, og i siderne, men aldrig overfladen! Jeg anbefaler at bruge en glasfil, da de skader neglen mindst.
  3. Drop neglelakfjerner med acetone! Og generelt andre skrappe produkter. Jeg bruger Herôme’s neglelakfjerner, og den kan stærkt anbefales.
  4. Brug underlak og overlak – det får både neglelakken til at holde bedre, og neglen bliver styrket, så der er mindre chance for at den flækker. Selv bruger jeg her Sally Hansen.
  5. Hold dig fra at åbne dåser, og generelt bruge neglene til praktiske ting. Det er i det her tilfælde okay at lege ”prinsesse” og bede andre om det! :0)
  6. Sker det at neglen flækker alligevel, så – selvom at det skær i hjertet – fil de andre ned til samme længde! Der er ikke noget værre end en hånd med negle der har 5 forskellige længder. Du må altså bide i det sure æble og starte forfra…
  7. Husk at skubbe dine neglebånd ned, men smør dem ind i en negleolie først. Her bruger jeg Herôme’s negleolie, som generelt er rigtig god for neglen. Jeg har dog læst et sted at det er bedst at lade neglebåndene fuldstændig være, men det andet fungere altså bedre for mig.
  8. Undervurdér aldrig hvor stor betydning din kost har for dine negle. Spis varieret, og husk at få dine vitaminer, mineraler og proteiner. Især antioxidanter fra frugt og grøntsager er virkelig vigtigt for dine negle! (Og også for dit hår, for den sags skyld).

Jeg håber at i kan bruge mine råd! :0)

2

  • Carina Jensen

    Rigtig godt indlæg! Har altid haft problemer med at få mine negle til at gro og de knækker for et godt ord. Vil helt sikkert prøve at følge dine råd – tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tulle

      Er glad for at det kan bruges – held og lykke med det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags outfit!